Regulile Casei

Înainte de a sosi la noi, te rugăm să îți aloci câteva minute să citești următoarele reguli, informații și recomandări menite să îți ofere detalii despre ce înseamnă să fii oaspete la Verde de Viscri, pentru o experiență cât mai plăcută și să facă din acest loc, unul sigur și primitor.

Te rugăm să nu eziți să ne scrii în caz de nelămuriri.

Informații generale

 • Te poți caza începând cu ora 16.00, dar nu mai târziu de ora 20:00.
 • Camera rezervată este disponibila abia a doua zi începand cu orele 11:00. La cazare vei primi o cheie pentru camera ta, căci ușa de la poartă este deschisă. Te rugăm să ai grijă de cheia ta dacă pleci în drumeție.
 • Eliberarea camerei se face până la ora 11:00.
 • Asigură-te că ai un act de identitate de preferat un pașaport, carte de identitate sau permis de conducere. Vei avea nevoie de el la cazare, așa că nu-l lăsa în urmă. Anularea nu este posibilă fără costuri. Politica de anulare este de 100% nerambursabil.

Plata

Plata se va face în numerar sau cu cardul Master Card sau Visa. Nu putem accepta plata cu American Express, Diners Club, alte carduri, cecuri sau tichete de vacanță.
verde-de-viscri

Bine de știut

Confortul și siguranța oaspeților noștri sunt foarte importante pentru noi, așa că vă rugăm să tratați cu respect clienții, angajații, rezidenții și proprietatea.
 • Verde de Viscri este un loc liniștit, de relaxare, aastfel încât vă rugăm să păstrați această atmosferă. Pentru odihna oaspeților noștri, am ales să nu avem televizoare în camere, dar accesul la internet este gratuit și nelimitat. Dacă ascultați muzică sau vă uitați la filme, vă rugăm să aveți grijă să nu îi deranjați pe ceilalți oaspeți din pensiune.
 • Vă rugăm să faceți rezervările ținând cont de tipul de cameră pe care v-o doriți și de numărul persoanelor cazate, care nu poate depăși capacitatea camerelor. În cazul în care călătoriți împreună cu copiii, vă rugăm să vă asigurați că sunt sub supravegherea unui adult în orice moment, că se comportă frumos și respectă intimitatea și confortul celorlalți oaspeți.
 • Accesul la bucătărie este permis doar personalului pensiunii, dar suntem la dispoziția dvs. și, în măsura posibilităților, vă ajutăm cu tot ce aveți nevoie.
 • IMPORTANT: noi oferim doar cazare și mic dejun, dar vă putem ajuta cu toate informațiile pentru a vă rezerva prânzul și cina în sat.
 • Fumatul este strict interzis în camere și în spațiile închise. Vă rugăm să fumați doar afară, în locurile special amenajate. De asemenea, vă rugăm să nu aruncați mucurile de țigară pe jos, ci să folosiți scrumierele, deoarece ținem foarte mult să păstrăm natura curată.
 • Vă rugăm să folosiți obiectele din pensiune doar pentru ceea ce sunt destinate. La plecarea din camere vă rugăm să închideți apa, lumina și să nu lăsați în priza nimic ce ar putea produce incendii.
 • Vă rugăm să folosiți spațiile verzi doar pentru relaxare. Este interzisă parcarea mașinilor în curte și orice activitate care duce la distrugerea proprietății, gazonului, florilor.
 • Deși iubim foarte mult animalele, accesul cu animale de companie pe proprietatea Verde de Viscri nu este permis. De asemenea, Verde de Viscri este casa Lunei, câinele nostru ciobănesc de pază care de regulă este în livadă.
 • Întrucât suntem o echipă mică ce și-a propus dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor în permanență, creăm mereu noi activități; te rugăm să ne transmiți prin email sau la momentul sosirii dacă ai vreo activitate/cerință specială, pe care nu o regăsești la noi. Ne poți cere oricând sugestii legate de obiectivele turistice din jurul nostru, îți stăm la dispoziție cu tot dragul.
În cazul nerespectării acestor reguli, ne rezervăm dreptul de a întrerupe sejurul dvs. înainte de termen.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu mare drag.